TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од општините Карпош и Струденичани утре без струја

Курир - 13.08.2017

Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје повикувајќи се на известување од „ЕВН ...

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани

Канал5 - 13.08.2017

Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје повикувајќи се на известување од „ЕВН ...

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани

А1 On - 13.08.2017

Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје повикувајќи се на известување од „ЕВН ...

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани...

Н.Македонија - 13.08.2017

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани.

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани

Либертас - 13.08.2017

Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје повикувајќи се на известување од „ЕВН ...

Утре без струја дел од општините Карпош и Студеничани

ТВ21 - 13.08.2017

Во понеделник без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од корисниците во општините Карпош и Студеничани. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје повикувајќи се на известување од „ЕВН ...