TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тетовчанец ќари 10 милиони денари во „НовоЛото 7/34“

Дерби - 20.03.2017

Т етовчанец ќари 10 милиони денари во „НовоЛото 7/34“ Главната премија за „седмица“ во „НовоЛото 7/34“ вредна 9.999.040 го пронајде патот до еден среќен играч од Тетово кој се израдува на извчелените броеви во 22. коло на оваа игра.

НовоЛото 7- 34 збогати тетовчанец за 10 милиони денари

Пулс24 - 20.03.2017

22 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 18.03.2017 година на ТВ Сител, го донесе и петнаесетиот добитник на главната премија од постоењето на НовоЛото 7/34. Седумката вредна 9.999.040 денари е уплатена во Тетово во продажното ...

НовоЛото 7/34 збогати тетовчанец за 10 милиони денари

Екипа - 20.03.2017

22 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 18.03.2017 година на ТВ Сител, го донесе и петнаесеттиот добитник на главната премија од постоењето на НовоЛото 7/34. Седумката вредна 9.999.040 денари е уплатена во Тетово во продажното ...