TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Укината забраната за камиони кај Пресека

+инфо - 12.01.2017

На патниот правец Маврово - Дебар задолжително е користење зимска опрема. Патниот правец Кичево-Охрид кај превој „Пресека“ од 09.40 часот е нормализиран за секаков вид сообраќај, соопшти АМСМ.

Најнова информација на АМСМ за состојбата на патиштата

OhridNews - 12.01.2017

Забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Маврово – Дебар од 13:30 часот е укината, информираат од АМСМ. Сообраќајот за товарни возила на граничните премини со соседна Грција е нормализиран.

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Курир - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за сообраќај на камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

+инфо - 11.01.2017

Остануваат забраните на крак Маврово – Дебар, Берово – Виница – Кочани, превој Ѓавато и на превојот Плетвар. АМСМ информира дека е укината забраната за сообраќај за тешки товарни возила Кочани-граничен премин Делчево.

Укината забраната за камиони кај Пресека

Канал 77 - 12.01.2017

Патниот правец Кичево-Охрид кај превој „Пресека“ од 09.40 часот е нормализиран за секаков вид сообраќај – соопшти АМСМ. Забрана за движење на тешки товарни возила утрово имаше и на патниот правец Маврово – Дебар каде за останатите возила е ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Нетпрес - 12.01.2017

Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на Плетвар

Точка - 10.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила за планинскиот превој Плетвар, информира ЈП Македонија пат. Забраната е укината во 11.45 ...

Укината забраната за камиони на Стража

Курир - 10.01.2017

Од 12:20 часот укината е забраната за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Стража, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Претходно, во 11:45 часот беше укината и забраната за сообраќај за камиони на планинскиот превој ...

Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато

Lider - 10.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила за планинските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП „Македонија пат“. Забраната на Плетвар е укината во 11:45 часот, а од 11:55 часот за ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

А1 On - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на Плетвар

Локално - 10.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила за планинскиот превој Плетвар, информира ЈП Македонија пат. Забраната е укината во 11:45 ...

Укината забраната за камиони на Стража

+инфо - 10.01.2017

Претходно, во 11.45 часот беше укината и забраната за сообраќај за камиони на планинскиот превој Плетвар. Од 12.20 часот укината е забраната за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Стража, соопшти Автомото сојузот на Македонија.

Укината забраната за камиони на превојот Пресека...

Н.Македонија - 12.01.2017

Укината забраната за камиони на превојот Пресека Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на Стража

А1 On - 19.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Стража е укината во 10:00 часот, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Претходно укинати се забраните за камиони на патниот правец Кичево – Охрид преку планинскиот премин Пресека ...

ЗА ВОЗАЧИТЕ: Укината забраната за камиони и на Стража

Телеграф - 10.01.2017

Претходно, во 11.45 часот беше укината забраната за сообраќај за камиони на планинскиот превој Плетвар Од 12.20 часот укината е забраната за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Стража, соопшти „Автомото-сојузот на Македонија“.

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Канал5 - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 часот.

Укината забраната за камиони на Стража

Канал5 - 10.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила за планинскиот превој Стража. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“, забраната е укината во 15:30 ...

Укината забраната за камиони на Стража

Телевизија Нова - 19.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Стража е укината во 10:00 часот, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Претходно укинати се забраните за камиони на патниот правец Кичево – Охрид преку планинскиот премин Пресека ...

АМСМ информира: Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Press24 - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забрана за камиони на Стража

Lider - 18.01.2017

На патниот правец Гостивар – Кичево преку планискиот премин Стража е укината забраната за тешки товарни возила во двата правци, соопшти диспечерско-информативниот центар на ЈП „Македонија ...

Укината забраната за камиони на Стража...

Н.Македонија - 19.01.2017

Укината забраната за камиони на Стража Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Стража е укината во 10:00 часот, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Претходно укинати се забраните за камиони на патниот правец Кичево - ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Телевизија Нова - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на Стража

Сител - 19.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Стража е укината во 10:00 часот, соопшти Автомото сојузот на Македонија. Претходно укинати се забраните за камиони на патниот правец Кичево - Охрид преку планинскиот премин Пресека ...

Укината забраната за камиони на Стража

МРТ - 10.01.2017

Претходно, во 11:45 часот беше укината и забраната за сообраќај за камиони на планинскиот превој Плетвар. Од 12:20 часот укината е забраната за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Стража, соопшти Автомото сојузот на Македонија.

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Телеграф - 12.01.2017

Како што соопшти „Автомото-сојузот на Македонија“, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 9.30 часот Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината.

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Курир - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонија пат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

24 Вести - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Канал5 - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

МРТ - 12.01.2017

Сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 часот. Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Телевизија Нова - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Точка - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Сител - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Вечер - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Телеграф - 11.01.2017

Забраната е укината во 11 часот Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП „Македонијапат“. Забраната е укината во 11 часот.

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Lider - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

Lider - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на превојот Пресека

Сител - 12.01.2017

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој Пресека утрово е укината. Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот за камиони е повторно востановен од 09:30 ...

Укината забраната за камиони на патот Кочани-граничен премин Делчево

А1 On - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец Кочани-граничен премин Делчево, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 11 ...

Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато

МРТ - 11.01.2017

Забраната е укината во 12:50 часот. Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 12:50 ...

Укината забраната за камиони на Плетвар

Вечер - 11.01.2017

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на Плетвар, информира ЈП Македонијапат Забраната е укината во 12:50 ...