TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лаги за пријателствата кои постојано си ги кажуваме

Скопје инфо - 13.09.2017

Кога имаме проблем со нашите партнери или пак некој од нашето семејство, им се обраќаме на нашите пријатели. Тие се тука кога ни е потребен некој да нѐ сослуша, да ни даде поддршка или пак совет.

Момо Капор - Како се губат пријателите

Fashionel - 12.09.2017

Колку само завидувам на оние пријателства кои се стари педесет години! Колку ли било потребно да имаш трпение ,љубов, помирување со направените грешки, согласност на сите слабости. Пријателите се губат така што ќе им ги украдат жените, последен пат ...

Facebook ни помага да наоѓаме нови пријатели

Локално - 12.09.2017

Социјалната мрежа Facebook сака да ви покаже повеќе заеднички нешта кои имате со потенцијални нови пријатели, но во исто време сака да се увери дека нема да ги заборавите и старите, пишува TechCrunch.