TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Еко герила“: Изјавата на Заев за „Југохром“ е предизборна пропаганда

Радио МОФ - 06.10.2017

Здружението „Еко-герила“ ја смета изјавата на премиерот Зоран Заев, дека „Југохром“ ќе започне со работа со полн капацитет со поставување филтри во месец март, како предизборна пропаганда. „Тетово беше најзагадениот град во Европа.

Владата ќе потпише договор за изградба на филтри во Југохром, комбинатот на пролет почнува со работа

Радио МОФ - 06.10.2017

Премиерот Зоран Заев при посетата на Јегуновце најави дека во вторник, 10 октомври, Владата на Република Македонија ќе потпише договор со сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во „Југохром“.

„Еко-герила“ не му верува на Заев дека до март ќе се постават филтри на „Југохром“

Фокус - 06.10.2017

Здружението „Еко-герила“ ја смета изјавата на премиерот Зоран Заев, дека „Југохром“ ќе започне со работа со полн капацитет со поставување филтри во месец март, како предизборна пропаганда. „Тетово беше најзагадениот град во Европа.

(ВИДЕО) Заев од Јегуновце: Југохром повторно ќе работи со полн капацитет, по еколошки стандарди

А1 On - 05.10.2017

Лидерот на СДСМ и премиер на Македонија, Зоран Заев на вечерашниот митинг во Јегуновце изјави дека ќе се изградат филтри во Југохром и дека наредната пролет фабриката ќе работи со целосен капацитет и сите работници ќе се вратат на работа.

Заев: Југохром ќе добие филтри и ќе стартува со работа од наредната пролет

Newsroom - 06.10.2017

Во вторник, 10 октомври, Владата на Република Македонија ќе потпише договор со сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во „Југохром“, изјави премиерот Зоран Заев, при вчерашниот митинг во Јегуновце.

„Еко-герила“ не му верува на Заев дека до март ќе се постават филтри на „Југохром

Либертас - 06.10.2017

Здружението „Еко-герила“ ја смета изјавата на премиерот Зоран Заев, дека „Југохром“ ќе започне со работа со полн капацитет со поставување филтри во месец март, како предизборна пропаганда. „Тетово беше најзагадениот град во Европа.

Заев: „Југохром“ повторно ќе работи со цел капацитет, по еколошки стандарди ВИДЕО

+инфо - 05.10.2017

На 10 октомври, во Владата ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и синдикатот на вработените за изградба на филтрите во „Југохром“. На 10 октомври, во Владата ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и синдикатот на ...

Владата ќе потпише договор за изградба на филтри во Југохром, комбинатот на пролет почнува со работа

10без10 - 06.10.2017

Премиерот Зоран Заев при посетата на Јегуновце најави дека во вторник, 10 октомври, Владата на Република Македонија ќе потпише договор со сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во „Југохром“.

„Еко-герила“: Најмалку две години се потребни за да се постават филтри на „Југохром“

Макфакс - 06.10.2017

Здружението „Еко-герила“ ја смета изјавата на премиерот Зоран Заев дека „Југохром“ ќе започне со работа со полн капацитет со поставување филтри во месец март како предизборна пропаганда. „Тетово беше најзагадениот град во Европа.

Заев: Југохром повторно ќе работи со цел капацитет, по еколошки стандарди

Слободен Печат - 05.10.2017

„Во вторник, на 10ти октомври, во Владата на Република Македонија ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и синдикатот на вработените за изградба на филтрите во Југохром, на задоволство на сите, на задоволство на вработените, на ...

Заев: Југохром повторно ќе работи со цел капацитет и по еколошки стандарди...

Н.Македонија - 05.10.2017

Заев: Југохром повторно ќе работи со цел капацитет и по еколошки стандарди Во вторник, на 10 октомври, во Владата на Република Македонија ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во ...

(ВИДЕО) Југохром ќе добие филтри и повторно ќе работи со полн капацитет, најави Заев

Макфакс - 05.10.2017

Во вторник, на 10 октомври, во Владата ќе се потпише договор со сопственикот и синдикатот на вработените за изградба на филтрите во Југохром, на задоволство на сите, на задоволство на вработените, на задоволство на еколошките друштва, на задоволство ...

(ВИДЕО) Заев од Јегуновце: Југохром повторно ќе работи со полн капацитет, по еколошки стандарди

Локално - 05.10.2017

Лидерот на СДСМ и премиер на Македонија, Зоран Заев на вечерашниот митинг во Јегуновце изјави дека ќе се изградат филтри во Југохром и дека наредната пролет фабриката ќе работи со целосен капацитет и сите работници ќе се вратат на работа.

Заев: Југохром повторно ќе работи со цел капацитет и по еколошки стандарди

Вечер - 05.10.2017

Во вторник, на 10-ти октомври, во Владата на Република Македонија ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во Југохром, на задоволство на сите, на задоволство на вработените, на ...

Заев: Југохром повторно ќе работи со цел капацитет и по еколошки стандарди

Телевизија Нова - 05.10.2017

Во вторник, на 10-ти октомври, во Владата на Република Македонија ќе се потпише договор помеѓу Владата, сопственикот и Синдикатот на вработените за изградба на филтрите во Југохром, на задоволство на сите, на задоволство на вработените, на ...

Заев: Претходната власт барала рекет од 300 илјади евра од газдата на Југохром

Фокус - 06.10.2017

Претходната власт барала рекет по 200, 300 илјади евра од газдата на Југохром, истакна на вчерашниот митинг во Јегуновце лидерот на СДСМ и премиер на Македонија, Зоран Заев Тој истакна дека ќе се изградат филтри во Југохром и дека наредната пролет ...