TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Трет дел) „Скопје 2014“ е нула во споредба со она што му се подготвува на Охрид

Макфакс - 06.10.2017

Решението од 1978 година, кое целата територија на Охрид ја става под заштита, и неговото долгогодишно непочитување, според експертите, се отсликува во сè она што е изградено на заштитеното подрачје, но уште пострашно е она што се планира за целиот ...

Невладината еколошко-правна организација „Фронт 21/42“ тврди: „Скопје 2014“ е нула во споредба со она што му се ...

Точка - 06.10.2017

Решението од 1978 година, кое целата територија на Охрид ја става под заштита, и неговото долгогодишно непочитување, според експертите, се отсликува во сè она што е изградено на заштитеното подрачје, но уште пострашно е она што се планира за целиот ...