TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Слободен Печат - 10.11.2017

На 14ти, 15ти и 16ти ноември ќе се одржи 4от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Четврти Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп

+инфо - 10.11.2017

Поддршката на овој фестивал креира повик за соживот и еднакви права. Четвртиот Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје ќе се одржи ...

„Свет на различни а еднакви“ – Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп

Република - 10.11.2017

На 14-ти, 15-ти и 16-ти ноември ќе се одржи четвртиот Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Макфакс - 10.11.2017

На 14, 15 и 16 ноември ќе се одржи 4от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

На Сашо Мијалков ќе му се суди за „Трезор“

еМагазин - 06.12.2017

Советот за оценка на обвинитениот акт при Основниот суд Скопје 1- Скопје го одобрил обвинението на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), за случајот „Трезор“, во кој осомничени се поранешниот директор на УБК, Сашо Милајков, поранешниот шеф на ...

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Вечер - 10.11.2017

На 14, 15 и 16 ноември ќе се одржи 4от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Пулс24 - 10.11.2017

На 14ти, 15ти и 16ти ноември ќе се одржи 4от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Меѓународен драмски фестивал за лица со и без хендикеп

Нетпрес - 10.11.2017

На 14, 15 и 16 ноември ќе се одржи четвртиот Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

А1 On - 10.11.2017

На 14-ти, 15-ти и 16-ти ноември ќе се одржи 4-от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Орбис - 10.11.2017

На 14-ти, 15-ти и 16-ти ноември ќе се одржи 4-от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер кој е единствен на Балканот

Скопје24 - 10.11.2017

На 14ти, 15ти и 16ти ноември ќе се одржи 4от Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал за лица со и без хендикеп од 14 до 16.ноември

Нова ТВ - 10.11.2017

Од 14 до 16.ноември ќе се одржи четвртиот Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер, кој е единствен на Балканот

Актуелно24 - 10.11.2017

На 14, 15 и на 16 ноември ќе се одржи 4. меѓународен фестивал за лицата со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Игри без маска: Фестивал од уникатен карактер, кој е единствен на Балканот

Sky - 10.11.2017

На 14, 15 и на 16 ноември ќе се одржи 4. меѓународен фестивал за лицата со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје.

Четврти фестивал за лица со и без хендикеп

Радио МОФ - 11.11.2017

Четвртиот Меѓународен фестивал за лица со и без хендикеп организиран од здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје ќе се одржи на 14, 15 и на 16 ноември.