TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ладно како да е зима - ова се температурите пред полноќ

Press24 - 06.10.2017

Ноќта се спушти, а со неа и температурите. Ова се моменталните температури низ Македонија, измерени во 23 ...

Прогноза за цела зима: Оваа сезона температурите нема да бидат како претходната

Press24 - 06.10.2017

Големиот минус во температурите кој нѐ дочека минатата зима, не би требало да се повтори и во претстојната сезона. Барем така прогнозираат меторолозите. Тие најавуваат дека оваа зима најниска температура ќе биде -6 степени и тоа на планините.

Прогноза за цела зима: Оваа сезона температурите нема да бидат како претходната

Сител - 06.10.2017

Големиот минус на температурите кој нѐ дочека минатата зима, не би требало да се повтори и во претстојната сезона. Барем така прогнозираат меторолозите. Тие најавуваат дека оваа зима најниска температура ќе биде -6 степени и тоа на планините.

Прогноза за цела зима: Оваа сезона температурите нема да бидат како претходната

Курир - 07.10.2017

Барем така прогнозираат меторолозите. Тие најавуваат дека оваа зима најниска температура ќе биде -6 степени и тоа на планините. Според најавата на Националниот климатски центар оваа зима ќе биде блага.

Прогноза за цела зима: Оваа сезона температурите нема да бидат како претходната

Маркукуле - 07.10.2017

Големиот минус во температурите кој нѐ дочека минатата зима, не би требало да се повтори и во претстојната сезона. Барем така прогнозираат меторолозите. Тие најавуваат дека оваа зима најниска температура ќе биде -6 степени и тоа на планините.

Македонија ја очекува поблага зима

Нова ТВ - 07.10.2017

Националниот климатски центар најавува блага зима во Македонија со температури многу пониски од оние на кои скопјани навикнаа изминатата деценија, со прогноза од најниска темепература од -6 степени и тоа во планинските предели.

Што прогнозираат метеролозите: Каква ќе биде оваа зима – временска прогноза

Скопје инфо - 07.10.2017

Големиот минус на температурите кој нѐ дочека минатата зима, не би требало да се повтори и во претстојната сезона. Барем така прогнозираат меторолозите. Тие најавуваат дека оваа зима најниска температура ќе биде -6 степени и тоа на планините.

Без паника, нема да смрзнеме како лани!

Вечер - 07.10.2017

Прогноза за цела зима: Оваа сезона температурите нема да бидат како претходната Ниските температури со кои се соочивме минатата зима, не би требало да се повторат во текот на претстојната зимска сезона, барем така прогнозираат меторолозите.