TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова реклама на Кока кола за возењето на саудиските жени предизвика поделени реакции (ВИДЕО)

МКД - 10.11.2017

Кока кола е најновата компанија која се придружи на еуфоријата на светските брендови кои сакаат да заработат на одлуката на Саудиска Арабија да им дозволи на жените да возат од средината на 2018 година.

Отворена десетата Кока – кола активна зона

Алсат-М - 10.11.2017

Денеска е отворена десетата Кока – кола активна зона, што воедно го одбележа крајот на вториот циклус на овој проект за 2017 година. На свеченото отворање присуствуваа директорот за комуникација со јавноста на Скопската пивара, Ламбро Патче и ...

Ново место за рекреација на скопјани на кејот на реката Вардар

Макфакс - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата „Кока-кола“ ја донираа на Градот Скопје. Активната зона свечено ја отворија градоначалникот на Град ...

Што ќе се случи со вашето тело ако секојдневно пиете Кока-кола?

Кафе пауза - 09.11.2017

Сè повеќе и повеќе истражувања покажуваат дека газираните пијалаци предизвикуваат вистински хаос во нашиот организам. Ако секојдневно пиете од овие пијалаци, можеби листава ќе ве натера да го промените тоа.

Отворена „Кока кола активна зона“ на кејот на Вардар

+инфо - 10.11.2017

Фитнес зони на отворено се опремени со најмодерни професионални справи за вежбање, достапни 24 часа. На кејот на реката Вардар во близина на скејт паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-Кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата ...

Отворена „Кока-Кола активна зона“ на кејот на Вардар

А1 On - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт паркот денеска /10.11.2017 година, петок/ беше отворена десеттата „Кока-Кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата Кока-Кола ја донираа на Градот Скопје.

Отворена „Кока-Кола активна зона“ на кејот на Вардар

Орбис - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт паркот денеска /10.11.2017 година, петок/ беше отворена десеттата „Кока-Кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата Кока-Кола ја донираа на Градот Скопје.

Активна зона за вежбање на кејот во Скопје, донација од Кока Кола и Пивара Скопје

Сакам да кажам - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар, во близина на скејт паркот отворена е десеттата „Кока Кола активна зона“, донација од Пивара Скопје и компанијата Кока Кола на Град Скопје. Ова е втора донација во Скопје, лани ваква зона за спортување беше отворена во ...

Ново место за рекреација на скопјани на кејот на реката Вардар

Скопје24 - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата „Кока-кола“ ја донираа на Градот Скопје. Активната зона свечено ја отворија градоначалникот на Град ...

Донација од Кока Кола и Пивара Скопје за рекреативците

ТВ21 - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар, во близина на скејт паркот отворена е десеттата „Кока Кола активна зона“, донација од Пивара Скопје и компанијата Кока Кола на Град Скопје. Ова е втора донација во Скопје, лани ваква зона за спортување беше отворена во ...

Ново место за рекреација на скопјани на кејот на реката Вардар

Вечер - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата „Кока-кола“ ја донираа на Градот Скопје. Активната зона свечено ја отворија градоначалникот на Град ...

На кејот на реката Вардар ново место за рекреација на скопјани

Денар - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата „Кока-кола“ ја донираа на Градот Скопје. Активната зона свечено ја отворија градоначалникот на Град ...

Во Скопје отворена десеттата „Coca-Cola Активна зона“

Црнобело - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје, денес, на 10.11.2017 година беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата ...

Во Скопје отворена десеттата „Coca-Cola Активна зона“

Точка - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје, денес, на 10.11.2017 година беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата ...

Во Скопје отворена десеттата „Coca-Cola Активна зона“

ЗаЗабава - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје, денес, на 10.11.2017 година беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата ...

Во Скопје отворена десеттата „Coca-Cola Активна зона“

Divian Arts - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје, денес, на 10.11.2017 година беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата ...

Ново место за рекреација на скопјани на кејот на реката Вардар

Sky - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-кола активна зона“, која „Пивара Скопје“ и компанијата „Кока-Кола“ му ја донираа на Градот Скопје.

Во Скопје отворена десеттата „Кока-кола aктивна зона“ (ФОТО)

Екипа - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola ја донираа на Градот Скопје.

На кејот на реката Вардар ново место за рекреација на скопјани

МКД - 10.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт-паркот денеска беше отворена десеттата „Кока кола активна зона", која „Пивара Скопје" и компанијата „Кока кола" му ја донираа на Скопје. Активната зона свечено ја отворија градоначалникот на град Скопје, ...

Отворена „Кока-Кола активна зона“ на кејот на Вардар во Скопје

Build - 11.11.2017

На кејот на реката Вардар во близина на скејт паркот денеска беше отворена десеттата „Кока-Кола активна зона“, која Пивара Скопје и компанијата Кока-Кола ја донираа на Градот Скопје. Активната зона свечено ја отворија скопскиот градоначалник Петре ...

Во Скопје отворена десеттата „Coca-Cola Активна зона“

Факултети - 10.11.2017

Во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на Град Скопје, денес, на 10.11.2017 година беше отворена десеттата „Coca-Cola Активната зона“ што Пивара Скопје и компанијата ...