TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Никола од Кочани на мотор во движење ја запроси Мартина

Lady - 21.04.2017

Никола од Кочани на мотор во движење ја запроси Мартина Видеото е снимено на врвот Пониква, додека Мартина мислела дека снимаат трикови со мотор. За да го погледнете видеото одете на втората страна: Страни: 1 ...

ВИДЕО: Најуникатно запросување во Македонија - Никола ја запроси саканата додека возеше мотор!

Press24 - 20.04.2017

Ова е најуникатното и најјако запросување во Македонија. Никола од Кочани на Пониква ја запроси девојката додека таа мислеше дека се снимаат трикови со мотор. Погледнете... Извор: ...