TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хаос на свадба: Поранешната девојка со пиштол го киднапирала младоженецот од пред олтар

Република - 19.05.2017

Неименувана Индијка од покраината Утар Предеш го киднапирала своето поранешно момче откако му се заканила со пиштол и тоа ни помалку, ни повеќе, туку од неговата свадба. Бесната жена била во придружба на двајца млади мажи кога во вторникот попладне ...

ХАОС НА СВАДБА: Поранешната девојка со пиштол го киднапирала младоженецот од пред олтар

Курир - 19.05.2017

Неименувана Индијка од покраината Утар Предеш го киднапирала своето поранешно момче откако му се заканила со пиштол и тоа ни помалку, ни повеќе, туку од неговата свадба. Бесната жена била во придружба на двајца млади мажи кога во вторникот попладне ...