TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пристигнува римејк на некогаш популарната серија “Есмералда”

Точка - 10.11.2017

Наскоро започнува снимањето на серијата “Sin Tu Mirada” (Без твојот поглед) која е базирана на серијата “Есмералда”, една од најгледаните мексикански сапуници, која своевремено доживеа голема популарност.

Пристигнува римејк на некогаш популарната серија “Есмералда”

Вечер - 10.11.2017

Наскоро започнува снимањето на серијата "Sin Tu Mirada" (Без твојот поглед) која е базирана на серијата "Есмералда", една од најгледаните мексикански сапуници, која своевремено доживеа голема популарност.

Пристигнува римејк на популарната серија “Есмералда”

БркајРабота - 10.11.2017

Наскоро започнува снимањето на серијата “Sin Tu Mirada” (Без твојот поглед) која е базирана на серијата “Есмералда”, една од најгледаните мексикански сапуници, која своевремено доживеа голема популарност.