TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Мултипром“ гради три нови погони во Општина Илинден

Build - 06.10.2017

Македонската компанија „Мултипром“ денеска ја започна изградбата на три нови производствени погони во економската зона „Ограѓа“, Општина Илинден. Со новата инвестиција на оваа компанија ќе се отворат од 100 до 150 нови работни места.

„Мултипром“ го проширува производството во економска зона „Ограѓа“

А1 On - 06.10.2017

Домашната компанија за кондиторски производи „Мултипром“ го проширува производството со три нови погони. Изградбата на објектите лоцирани во локалната економска зона „Ограѓа“ почна денеска.

„Мултипром" почна со градба на три нови погони

Вечер - 06.10.2017

Во присуство на поголем број граѓани и стопанственици во локалната економска зона „Ограѓа" во Општина Илинден, компанијата „Мултипром" постави камен темелник на три нови производствени погони од по 2.000 квадратни метри Според инвеститорите, со ...

„Мултипром" го проширува производството во економска зона „Ограѓа"

Вечер - 06.10.2017

Домашната компанија за кондиторски производи „Мултипром" во Илинден го проширува производството со три нови погони. Изградбата на објектите лоцирани во локалната економска зона „Ограѓа" почна денеска.

„Мултипром“ го проширува производството во економска зона „Ограѓа“

Телевизија Нова - 06.10.2017

Домашната компанија за кондиторски производи „Мултипром“ го проширува производството со три нови погони. Изградбата на објектите лоцирани во локалната економска зона „Ограѓа“ почна денеска.

„Мултипром“ го проширува производството во економска зона „Ограѓа“

Канал5 - 06.10.2017

Домашната компанија за кондиторски производи „Мултипром“ го проширува производството со три нови погони. Изградбата на објектите лоцирани во локалната економска зона „Ограѓа“ почна денеска.

„Мултипром“ го проширува производството во економска зона „Ограѓа“

Сител - 06.10.2017

Домашната компанија за кондиторски производи „Мултипром“ го проширува производството со три нови погони. Изградбата на објектите лоцирани во локалната економска зона „Ограѓа“ почна денеска.