TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лидерот на „17 Ноември“ доби дозвола за дводневен излез од затвор

Сител - 09.11.2017

Димитрис Куфодинас, „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, доби дозвола да дводневен излез од затвор, одлука која предизвика бура реакции во грчката јавност.

Лидерот на „17 Ноември“ доби дозвола за дводневен излез од затвор

А1 On - 09.11.2017

Димитрис Куфодинас, „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, доби дозвола да дводневен излез од затвор, одлука која предизвика бура реакции во грчката јавност.

48-часовна дозвола за излез од затвор за грчки терорист обвинет за 11 убиства

Канал5 - 09.11.2017

Убил 11 лица, осуден е на 11 доживотни затворски казни, ја формирал терористичката организација 17 Ноември која над 25 години сееше страв во Грција, има одлежано 15 години, а од утрово има дводневна дозвола за излез од затвор – Димитрис Куфодинас ...

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

+инфо - 10.11.2017

САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од затвор. САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од ...

Лидерот на терористичката „17 Ноември“ доби дозвола за дводневен излез од затвор

+инфо - 09.11.2017

Одлуката на затворскиот совет за Куфодинас предизвика реакции во Грција и од медиумите, но и од политичарите. Димитрис Куфодинас, „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, доби ...

Лидерот на „17 Ноември“ доби дозвола за дводневен излез од затвор

Орбис - 09.11.2017

Димитрис Куфодинас, „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, доби дозвола да дводневен излез од затвор, одлука која предизвика бура реакции во грчката јавност.

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

Курир - 10.11.2017

Куфодинас се смета за „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, вклучително и против западните дипломатски преставништва.

Лидерот на „17 Ноември“ доби дозвола за дводневен излез од затвор

Локално - 09.11.2017

Димитрис Куфодинас, „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства во Грција, доби дозвола да дводневен излез од затвор, одлука која предизвика бура реакции во грчката јавност.

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

Сител - 10.11.2017

САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од затвор. Куфодинас се смета за „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства ...

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

А1 On - 10.11.2017

САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од затвор. Куфодинас се смета за „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства ...

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

Орбис - 10.11.2017

САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од затвор. Куфодинас се смета за „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства ...

САД ја критикувааат Грција за пуштањето на левичарскиот терорист Куфодинас од затвор

Либертас - 10.11.2017

САД вчера остро реагираше кон грчките власти, откако левичарскиот терорист Димитрис Куфодинас беше пуштен на 48 часа од затвор. Куфодинас се смета за „мозокот“ на грчката терористичката организација „17 Ноември“, која стои зад низа напади и убиства ...