TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сексот во 30-тите години е најдобар: 9 докази дека сте сексуално созреани

Кафе пауза - 10.11.2017

Деновите кога не сте имале поим за сексот се далечно минато. Сега сексот е дел од вашиот секојдневен живот и навистина знаете што правите. Поголемиот дел од луѓето минуваат низ 9 промени кои се знак на сексуална зрелост.

Што треба да направите ако таа не доживува оргазам?

Сител - 10.11.2017

Американските специјалисти велат дека главниот начин да жената стигне до експлозивен оргазам е мастурбација за време на сексот. Наодите на истражувачите се објавени во списанието „Архиви на сексуалното однесување“.

Еве како до експлозивен оргазам

Вечер - 12.11.2017

Американските специјалисти велат дека главниот начин да жената стигне до експлозивен оргазам е мастурбација за време на сексот. Наодите на истражувачите се објавени во списанието „Архиви на сексуалното однесување".