TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Call of Duty“, половина милијарда заработка во првите три дена

Кајгана - 10.11.2017

Враќањето во Втората светска војна се чини дека било вистински потег за популарниот серијал на видео – играта „Call of Duty“, чие најново продолжение заработи 500 милиони долари во првите три дена од продажбата.

Видео играта „Call of Duty“ за три дена оствари половина милијарда долари заработка

Newsroom - 10.11.2017

Втората светска војна изгледа дека беше вистинско решение за популарниот серијал видео игри „Call of Duty“ , чие ново продолжение за само три дена оствари заработка од 500 милиони долари. Компанијата „Activision Blizzard“ се пофали со новиот рекорд ...

Видео играта „Call of Duty“ за три дена оствари половина милијарда долари заработка

24 Вести - 10.11.2017

Втората светска војна изгледа дека беше вистинско решение за популарниот серијал видео игри „Call of Duty“ , чие ново продолжение за само три дена оствари заработка од 500 милиони долари. Компанијата „Activision Blizzard“ се пофали со новиот рекорд ...