TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Посвоил бебе, а потоа брутално го убил: Сега се огласило и биолошкото семејство на несреќното девојче

Точка - 09.11.2017

Семејството на 18-месечно девојче, кое брутално било убиено од посвојувачот Метју Скали Хикс, две седмици по официјалната процедура за посвојување, соопштило дека девојчето уште ќе било живо, ако британскиот суд не им го одземел.

Посвоил бебе, а потоа брутално го убил: Сега се огласило и биолошкото семејство на несреќното девојче

Вечер - 09.11.2017

Семејството на 18-месечното девојче, кое брутално било убиено од посвојувачот Метју Скали Хикс, две седмици по официјалната процедура за посвојување, соопштило дека девојчето уште ќе било живо, ако британскиот суд не им го одземел.

Видео: Геј маж посвоил бебе, а после две недели го убил!

Точка - 07.11.2017

Маж од Велика Британија е прогласен за виновен за убиството на својата посвоена ќерка која имала само 18 месеци, пренесува Скај Њуз. Метју Скали Хикс (31) се грижел за Елса кога девојчето имало срцева слабост, а детето починало четири денови подоцна ...