TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студентски конкурс за избор за најдобро решение за обнова на фасадни површини на објекти во сопственост на Цементарница ...

Порта 3 - 14.11.2017

Отворен е конкурс за студентите од Архитектонски факултет, при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје, за избор на најдобро решение за обнова на фасадни површини на објекти во сопственост на Цементарница Усје АД Скопје, Групација Титан.

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

+инфо - 14.11.2017

Освежувањето на фасадите ќе значи и користење на нови градежни материјали кои се со високи еколошки стандарди. Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во ...

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Фактор - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.

Еден делегат може да поддржи само една кандидатура за претседател на ВМРО-ДПМНЕ

еМагазин - 11.12.2017

Врз основа на Статутот на ВМРО-ДПМНЕ, Централниот комитет на партијата синоќа усвои заклучок согласно кој кандидат за претседател на партијата може да предложат најмалку 30 делегати на Конгресот, информираат од партијата.

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Локално - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.