TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Постојано имате кавги во домот - еве како да проверите дали има негативна енергија

Сител - 12.08.2017

Негативната енергија во вашиот дом може да ви донесе само зло, никако ништо добро. Освен тоа, таа и тоа како влијае на расположението - предизвикува нервоза, депресивно чувство, тага, песимизам...

Постојано имате кавги во домот – еве како да проверите дали има негативна енергија

МК News - 12.08.2017

Негативната енергија во вашиот дом може да ви донесе само зло, никако ништо добро. Освен тоа, таа и тоа како влијае на расположението – предизвикува нервоза, депресивно чувство, тага, песимизам… Многумина велат дека доцна сфаќаат дека им се ...

Постојано имате кавги во домот – еве како да проверите дали има негативна енергија

Република - 12.08.2017

Негативната енергија во вашиот дом може да ви донесе само зло, никако ништо добро. Освен тоа, таа и тоа како влијае на расположението – предизвикува нервоза, депресивно чувство, тага, песимизам… Многумина велат дека доцна сфаќаат дека им се ...