TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei P10 Lite е поевтина верзија на популарниот P10

Smartportal - 20.03.2017

Huawei P8 Lite и P9 Lite се прилично популарни смартфони кај нас. Причината за тоа е што имаат допадлив дизајн кој потсетува на поскапите модели од високата класа, P8 и P9, солидни перформанси и ниска цена.

Доаѓа новиот Huawei P10 Lite

Додај Гас - 20.03.2017

Huawei веќе неколку години се обидува да ја оправда перцепцијата на компанија која изработува одлични паметни телефони и дефинитивно успева во тоа. Новиот модел, Huawei P10 Lite е официјално претставен и носи подобрувања во однос на својот ...