TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

+инфо - 12.08.2017

Тачи е познат како предводник на дреничката група, која функционирала како дел на ОВК, а потоа и како криминален клан, пишува „Блиц“. Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Нетпрес - 12.08.2017

Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и неалбанско население за време на судирите на Косово од крајот на 1997 година до завршувањето на НАТО бомбардирањето во 1999 година.

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

А1 On - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Курир - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Press24 - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и неалбанско население за ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Стандард - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Телевизија Нова - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Локално - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Макфакс - 12.08.2017

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Либертас - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Сител - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК...

Н.Македонија - 12.08.2017

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“.

„Блиц“: Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Република - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косов во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Точка - 12.08.2017

Над 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косовo во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот "Блиц". Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

Србија ќе обвини 160 припадници на ОВК за воени злосторства

Фактор - 12.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства, пишува денеска весникот „Блиц“. Станува збор за припадници на ОВК, кои се осомничени за злосторства врз српско и ...

Постојат докази за злосторства на 160 припадници на ОВК

Вечер - 13.08.2017

Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за воени злосторства Повеќе од 160 лица од албанска националност се обвинети за воени злосторства на Косово во српското Обвинителство за ...