TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мистериозните напади во Куба и натаму траат: Трамп знае кој е одговорен...

Точка - 17.10.2017

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека Куба е одговорна за нападите на американските дипломати кои што од Хавана во САД се вратија со нарушено здравје. „Мислам дека Куба е одговорна. Верувам во тоа.

Трамп: Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати

+инфо - 17.10.2017

Поради необичните акустични напади, најмалку 22 вработени во американската амбасада во Хавана и членовите на семејствата имаат здравствени проблеми. Американскиот претседател Доналд Трамп синоќа изјави дека Куба има одговорност да ги прекине ...

Трамп: Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати

Сител - 17.10.2017

Американскиот претседател Доналд Трамп синоќа изјави дека Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати, кои влијаат на здравјето на 22 претставници во Куба. - Мислам дека Куба е одговорна, сметам дека се работи за многу ...

Трамп: Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати

А1 On - 17.10.2017

Американскиот претседател Доналд Трамп синоќа изјави дека Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати, кои влијаат на здравјето на 22 претставници во Куба. – Мислам дека Куба е одговорна, сметам дека се работи за многу ...

Трамп: Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати

Алфа - 17.10.2017

Американскиот претседател Доналд Трамп синоќа изјави дека Куба има одговорност да ги прекине нападите врз американските дипломати, кои влијаат на здравјето на 22 претставници во Куба. Американскиот претседател Доналд Трамп синоќа изјави дека Куба ...