TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„ВИП Комбо бокс“, нов пакет на оне.Вип

Алсат-М - 19.05.2017

Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот Димитар Ковачевски, со овој пакет граѓаните ќе ...

Vip Combo Box - нов пакет за брз интернет и фиксна линија

24 Вести - 19.05.2017

Вип најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија.

Ново изненадување од ВИП за корисниците

Репортер - 19.05.2017

Вип со големо задоволство најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија дури и во најоддалечените места во ...

„ВИП Комбо бокс“, нов пакет на оне.Вип

Локално - 19.05.2017

Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот Димитар Ковачевски, со овој пакет граѓаните ќе ...

ВИП го воведува атрактивниот Vip Combo Box – Брз интернет и фиксна линија за само 499 месечна претплата

ТВ21 - 19.05.2017

Вип најавува збогатување на своето портфолио во фиксните услуги и го воведува пакетот Vip Combo Box со кој корисниците го добиваат најдоброто решение за пристап до брз интернет и фиксна линија дури и во најоддалечените места во Македонија.

Со „ВИП комбо бокс“ супер-брз интернет и телевизија во секоја викендичка...

Н.Македонија - 19.05.2017

Со „ВИП комбо бокс“ супер-брз интернет и телевизија во секоја викендичка Телекомуникацискиот оператор „оне.Вип“ од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП комбо бокс“ со кој корисниците, како што велат во компанијата го добиваат најдоброто ...