TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Древните Грци имале 6 зборови за љубов: Која ја чувствувате вие?

Кафе пауза - 13.10.2017

Понекогаш е навистина тешко да се опише љубовта со само еден збор. Таа е неверојатен збир од чувства започнувајќи од еуфорија, па сè до тага. Можете да имате среќна љубов, тажна љубов, љубов која ве прави силни, но и љубов која ве уништува.

Древните Грци имале 6 зборови за љубов: Која ја чувствувате вие?

Локално - 13.10.2017

Понекогаш е навистина тешко да се опише љубовта со само еден збор. Таа е неверојатен збир од чувства започнувајќи од еуфорија, па сè до тага. Можете да имате среќна љубов, тажна љубов, љубов која ве прави силни, но и љубов која ве уништува.