TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бебешката и детска храна на Holle со ист квалитет секаде во светот

24 Вести - 06.10.2017

“Сите Holle житни каши, овошни, зеленчукови и месни кашички, пиреата од овошје и од зеленчук, како и комплетната палета на грицки што се продаваат низ целиот свет, се направени од истите органски состојки и според истите рецепти.

Бебешката и детската храна на „Холе“ со ист квалитет секаде во светот

Репортер - 06.10.2017

„Сите житни, овошни, зеленчукови и месни кашички на „Холе“, пирето од овошје и од зеленчук, како и комплетната палета на грицки што се продаваат во целиот свет, се направени од истите органски состојки и според истите рецепти.