TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еве што има ново кај „Вибер“

Факултети - 06.10.2017

( Фото: Promo ) „Вибер“ , една од водечките глобални апликации за размена на податоци, вчера претстави нов комплет ажурирани функции. Измените се однесуваат на четот и овозможуваат администраторите на групните четови да можат да издвојат одредени ...

Еве што има ново на „Вибер“

Шеталиште - 06.10.2017

„Вибер“, една од водечките глобални апликации за размена на податоци, претстави нов комплет ажурирани функции. Измените се однесуваат на четот и овозможуваат администраторите на групните четови да можат да издвојат одредени пораки, да испратат ...