TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Славе Трпески стана татко по трет пат (Фото)

Република - 09.11.2017

Поранешниот директор на Агенцијата за Катастар на недвижности, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Славе Трпески стана татко по трет пат. Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета ...

Славе Трпески стана татко по трет пат

Курир - 09.11.2017

Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета ...

Славе Трпески стана татко по трет пат

Вечер - 09.11.2017

Поранешниот директор на Агенцијата за Катастар на недвижности, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Славе Трпески стана татко по трет пат. Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета ...

Славе Трпески татко по трет пат

Нетпрес - 09.11.2017

Поранешниот директор на Агенцијата за Катастар на недвижности, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Славе Трпески стана татко по трет пат. Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета ...

Славе Трпески стана татко по трет пат

Сител - 09.11.2017

Поранешниот директор на Агенцијата за Катастар на недвижности, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Славе Трпески стана татко по трет пат. Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета ...