TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДРАМА: Емина Јаховиќ „заробена“ во Истанбул

Сител - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ минува низ пекол во Турција, бидејќи неможе да го напушти семејниот дом поради невремето кое последните денови го парализираше Истанбул. Невремето и снежните врнежи целосно го стопираа дел од градот во кој живее па пејачката ...

Емина завеана среде Истанбул!

Вечер - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ деновиве среде Истанбул преживува вистински пекол, зашто не можела да го напушти семејниот дом кој поради невремето бил отсечен од светот. Преживува пекол зашто не само што се буквално заробени, туку затоа што и стојат ...

Емина преживува вистински пекол - пејачката завеана во снег

Press24 - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ преживува вистински пекол во Турција бидејќи не може да го напушти својот семеен дом поради силното снежно невреме кое последните денови го зафати Истанбул. Како што дознава српски Ало, невремето и снежните наноси целосно го ...

Емина Јаховиќ на ТЕШКИ МАКИ: Пејачката комплетно парализирана во Истанбул!

Вистина.мк - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ периодов преживува вистински пекол во Турција. Таа не може да го напушти семејниот дом поради невремето кое во последните неколку дена го парализираше Истанбул. Снежни наноси комплетно го отсекоа делот од градот каде живее ...

ДРАМА: Емина Јаховиќ заробена во Истанбул

Press24 - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ минува низ пекол во Турција, бидејќи неможе да го напушти семејниот дом поради невремето кое последните денови го парализираше Истанбул. Невремето и снежните врнежи целосно го стопираа дел од градот во кој живее па пејачката ...

Емина преживува вистински пекол – Пејачката завеана во снег

Репортер - 11.01.2017

Пејачката Емина Јаховиќ преживува вистински пекол во Турција бидејќи не може да го напушти својот семеен дом поради силното снежно невреме кое последните денови го зафати Истанбул. Како што дознава српски Ало, невремето и снежните наноси целосно го ...

Емина Јаховиќ веќе пет дена е завеана: „Буквално сме заробени!“

Убавина и Здравје - 11.01.2017

Поп-пејачката Емина Јаховиќ е бесна бидејќи не е навикната да биде заробена. Имено, поради завеаноста на улиците во Истанбул, семејството Сандал веќе пет дена не може да излезе од дома. Таа и нејзиниот сопруг Мустафа Сандал завеаноста ја искористија ...