TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Alpine подготвува SUV модел

Додај Гас - 17.07.2017

Оживеаниот француски производител на спортски автомобили, Alpine, подготвува SUV модел. На овој начин, Alpine се приклучува на големиот број на брендови во растечкиот SUV пазар. Проектот кој е во развој, треба да биде директен конкурент на Porsche ...

Сите детали за новиот Renault Megane RS

Авто Плус - 17.07.2017

Помалку од два месеци пред официјалната премиера на новиот Renault Megane RS во Франкфурт, фотографии на новиот хотхеч се најдоа на интернет и ги упатија во целост клиентите и фановите на новата креација на Renault Sport.

2018 Dacia Duster SUV

Идивиди - 16.07.2017

Новата Dacia Duster ќе го замени скоро подновениот модел и првото јавно претставување ќе го има на 2017 Frankfurt Motor Show во септември (со официјални фотографии на немаскираното возило во август), меѓутоа на пазарот не се очекува да се појави ...