TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Избрани четворицата финалисти за наградата ДЕНЕС за млад(а) визуелен(а) уметник(чка) до 35 години

Скопје24 - 10.11.2017

Организациите ФРУ – Факултет за работи кои не се учат – Битола/Скопје и Центар за современи уметности – Скопје, по четринаесети пат го организираа процесот за доделување на за наградата ДЕНЕС за млад(а) визуелен(а) уметник(чка) до 35 години.

Четири финалистки за наградата „Денес“ за млад визуелен уметник

+инфо - 10.11.2017

Верица Ковачевска, Наташа Неделкова, Анастасија Пандиловска и Ивана Сиџимовска се финалисти за наградата „Денес“. Верица Ковачевска, Наташа Неделкова, Анастасија Пандиловска и Ивана Сиџимовска се финалисти за наградата „Денес“ за млад визуелен ...

Четири финалистки за наградата „Денес“ за млад визуелен уметник

Сител - 10.11.2017

Верица Ковачевска, Наташа Неделкова, Анастасија Пандиловска и Ивана Сиџимовска се финалисти за наградата „Денес“ за млад визуелен уметник до 35 години која се доделува по 14-ти пат. Жирито го сочинуваат: Маја Чанкуловска-Михајловска, историчарка на ...