TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мафијашките платеници не се народни пратеници!

Окно - 21.04.2017

Мафијата што ја киднапираше ВМРО-ДПМНЕ го уништи секој поим за државност. Претседателот на државата го претворија во мивка за бришење на нивните криминали. Уставот на Република Македонија го претворија во „палома“ хартија.

Осмели се, Зоране

Репортер - 19.04.2017

Знам дека целиот товар е врз твоите плеќи, како што знам дека на политичката ветрометина си оставен целосно сам. Наспроти тебе е класична мафија обландирана со ѓоа процедури и извртени уставни и законски толкувања, кои си ги злоупотребува како ...

Осмели се, Зоране!

Локално - 20.04.2017

Знам дека целиот товар е врз твоите плеќи, како што знам дека на политичката ветрометина си оставен целосно сам. Наспроти тебе е класична мафија обландирана со ѓоа процедури и извртени уставни и законски толкувања, кои си ги злоупотребува како ...