TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Регулаторна го принудува Макпетрол да складира државни резерви нафта

Нова ТВ - 21.04.2017

Макпетрол преку Македонската берза објави ценовно чуствителна информација, во која меѓу другото се вели: -Поради големите трошоци кои произлегуваат од складирањето на државните резерви на нафта,, Макпетрол минатата година се откажа од продолжување ...

Регулаторна се огласи за Макпетрол, не ги дава бараните одговори

Локално - 21.04.2017

Со соопштение објавено на интернет страницата, Регулаторната комисија за енергетика се огласи околу случајот со продолжувањето на лиценцата на Макпетрол за складирање на државните резерви со нафта.