TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

Либертас - 14.11.2017

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски именуваше нови седум вршители на должноста директори на три средни и четири основни училишта, соопштуваат од Кабинетот на прилепскиот градоначалник За нов в.д.

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

А1 On - 14.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, според Законот за основно и средно образование на 13.11.2017 година именуваше нови в.д. директори. За нов в.д. директор на СОУ„Ѓорче Петров“ е именуван Страшо Ѓорѓиоски на местото од Дејан Димоски, ...

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

Орбис - 14.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, според Законот за основно и средно образование на 13.11.2017 година именуваше нови в.д. директори. За нов в.д. директор на СОУ„Ѓорче Петров“ е именуван Страшо Ѓорѓиоски на местото од Дејан Димоски, ...

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

Шеталиште - 14.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, според Законот за основно и средно образование на 13.11.2017 година именуваше нови в.д. директори. За нов в.д. директор на СОУ„Ѓорче Петров“ е именуван Страшо Ѓорѓиоски на местото од Дејан Димоски, ...

Седум прилепски училишта со нови в.д. директори...

Н.Македонија - 14.11.2017

Седум прилепски училишта со нови в.д. директори Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, според Законот за основно и средно образование донесол одлука за именување на нови в.д директори во седум прилепски училишта, три средни и четири ...

Три средни и четири основни училишта во Прилеп добија нови директори: Еве кои се тие!

Маркукуле - 14.11.2017

Забрзано се променуваат директорите на основните и средните училишта во Прилеп, денеска новиот градоначалник Илија Јованоски именуваше нови директори во три средни и четири основни училишта.

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

Сител - 14.11.2017

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски именуваше нови седум вршители на должноста директори на три средни и четири основни училишта, соопштуваат од Кабинетот на прилепскиот градоначалник За нов в.д.

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

10без10 - 14.11.2017

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски именуваше нови седум вршители на должноста директори на три средни и четири основни училишта, соопштуваат од Кабинетот на прилепскиот градоначалник. За нов в.д.

Именувани нови седум в.д. директори на три средни и четири основни училишта во Прилеп

Локално - 14.11.2017

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски именуваше нови седум вршители на должноста директори на три средни и четири основни училишта, соопштуваат од Кабинетот на прилепскиот градоначалник За нов в.д.