TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

А1 On - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

Ќе ги добијат ли денеска земјоделците субвенциите?

Фактор - 20.03.2017

Ќе ги добијат ли денеска земјоделците субвенциите? Во текот на денешниот ден земјоделците очекуваат да продолжи исплатата на субвенциите. Ваква најава земјоделските здруженија добиле од министерството за земјоделство.

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Нетпрес - 20.03.2017

Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), Антикорупциската комисија веќе даде позитивно мислење за реализација на финансиската поддршка, средствата се обезбедени, преостанува уште Златков да го депонира потписот во ...

Земјоделците излегуваат на протести ако до понеделник нема субвенции

24 Вести - 18.03.2017

Откако комисијата за спречување на корупција даде позитвно мислење за продолжување на исплатата на субвенциите за земјоделство, струмичките земјоделци очекуваат овие денови на нивните сметки да легнаат парите.

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Курир - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Канал5 - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Република - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Сител - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Press24 - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

МРТ - 20.03.2017

Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), Антикорупциската комисија веќе даде позитивно мислење за реализација на финансиската поддршка, средствата се обезбедени, преостанува уште Златков да го депонира потписот во ...

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи деновиве

Точка - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве...

Н.Македонија - 20.03.2017

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата.

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи

Телеграф - 20.03.2017

Субвенциите за 2016 година треба да се исплатат најдоцна до 30 јуни годинава, а за финансиска поддршка на земјоделството во 2017 година се обезбедени 100 милиони евра Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска ...

Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Вечер - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи деновиве

Телевизија Нова - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

Земјоделците ги одложија протестите, чекаат директорски потпис за да добијат субвенции

+инфо - 20.03.2017

Доколку тоа не се реализира ќе одлучуваме што понатаму, вели Ристо Велков, лидерот на Сојузот на синдикати на земјоделци. Земјоделците ќе почекаат да се оствари ветувањето на Министерството за земјоделство и на новиот директор на Платежната агенција ...

Земјоделците деновиве треба да ги добијат субвенциите

Фактор - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела. Ова ќе следи откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција, Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Либертас - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Репортер - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...