TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дадар за Татјана: Најубавата презентерка на сите времиња

Репортер - 09.11.2017

Мејкап-артистот Александар Дадар долги години се грижи за шминката на бројни жени. Низ неговите раце поминале Каролина, Северина, Јелена Розга, Емилија Розман, Кристина Арнаудова, Бубе Јаневска и многу други.

ОВА Е најубавата македонска презентерка на сите времиња според Дадар!! (ФОТО)

Exclusive.mk - 09.11.2017

Мејкап-артистот Александар Дадар долги години се грижи за шминката на бројни жени. Низ неговите раце поминале Каролина, Северина, Јелена Розга, Емилија Розман, Кристина Арнаудова, Бубе Јаневска и многу други.

(Фото) Дадар за Татјана: Најубавата презентерка на сите времиња

Скопје24 - 09.11.2017

Мејкап-артистот Александар Дадар долги години се грижи за шминката на бројни жени. Низ неговите раце поминале Каролина, Северина, Јелена Розга, Емилија Розман, Кристина Арнаудова, Бубе Јаневска и многу други.