TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови препеви на поезијата на Славе Ѓорѓо Димоски

+инфо - 07.12.2017

Во специјализираното списание за поезија „Поетикон“, што излегува во Љубљана, на словенечки јазик, објавен е пообемен циклус песни од Димоски. Во специјализираното списание за поезија „Поетикон“, што излегува во Љубљана, на словенечки јазик, објавен ...

Нови препеви на поезијата на Славе Ѓорѓо Димоски...

Н.Македонија - 07.12.2017

Нови препеви на поезијата на Славе Ѓорѓо Димоски Во специјализираното списание за поезија „Поетикон “ , што излегува во Љубљана, на словенечки јазик, објавен е пообемен циклус песни од Славе Ѓорѓо Димоски во извонреден препев на Лара Михаиловиќ.

Нови препеви на поезијата на Славе Ѓорѓо Димоски

Сител - 07.12.2017

Во специјализираното списание за поезија „Поетикон “ , што излегува во Љубљана, на словенечки јазик, објавен е пообемен циклус песни од Славе Ѓорѓо Димоски во извонреден препев на Лара Михаиловиќ.

Нови препеви на поезијата на Славе Ѓорѓо Димоски

А1 On - 07.12.2017

Во специјализираното списание за поезија „Поетикон“, што излегува во Љубљана, на словенечки јазик, објавен е пообемен циклус песни од Славе Ѓорѓо Димоски во извонреден препев на Лара Михаиловиќ.