TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром

А1 On - 06.10.2017

Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ...

Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром

Република - 06.10.2017

Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ...

ЛИ 2017/ Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром

Либертас - 06.10.2017

Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ...

Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром...

Н.Македонија - 06.10.2017

Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска ...

Коневски: Ќе изградиме уште една градинка во Аеродром

Сител - 06.10.2017

Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ...

Коневски ќе гради уште една градинка во реонски центар Аеродром

Локално - 06.10.2017

Изградба на нова детска градинка во рамки на градинката „Сонце“ во Реонски центар – Аеродром со четири нови занимални и зголемување на капацитетот за згрижување на уште 120 деца, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ...

Уште 120 дечиња во Аеродром ќе добијат градинка

Република - 06.10.2017

Вечерва во Реонски центар – Аеродром на средбата со граѓаните кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Аеродром ги промовираше проектите предвидени во изборната програма за оваа населба.