TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“

Алфа - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.

FT : „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“

Канал5 - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.

„Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ од Казахстан го купи рудникот „Саса“

еМагазин - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.

„Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“

+инфо - 24.09.2017

Минатата година рудникот „Саса“ произведе 22.515 тони концентрат на цинк и 28.955 тони концентрат на олово. Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на ...

„Фајненшал Тајмс”: „Централ Азија Металс” го купи рудникот „Саса”

Слободен Печат - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.

„Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“

Република - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.

Фирма од Казахстан го купи рудникот „Саса“, пишува „Фајненшал Тајмс“

Фокус - 24.09.2017

Казахстанскиот производител на бакар „Централ Азија Металс ПЛЦ“ ги информира своите акционери дека ја прифатил понудата за купување на македонскиот рудник „Саса“ за сума од 402,5 милиони долари.