TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сакам влакнести мажи!

Вечер - 20.04.2017

Сузана Манчиќ во едно интервју за српските медиуми открила дека сака негувани и дотерани мажи и потенцирала дека од кожа ја вадат депилирани припадници на посилниот пол. Сузана Манчиќ во едно интервју за српските медиуми открила дека сака негувани и ...

Сузана Маничиќ сака дотерани мажи: Еве што прво забележува кај посилниот пол

Сител - 20.04.2017

Водителката сака да види дотеран и негуван маж, но не сака целосно издепилирани и избричени. Сузана Манчиќ вели дека вистинскиот маж треба да биде уреден, но не и издепилиран како жена. -Се уште постојат оние мажи кои сметаат дека не треба да се ...