TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таа е најтажната невеста во светот: Срцето ќе ви пукне кога ќе видите зашто!

Сител - 09.11.2017

На многу деојки еден од најсреќните денови во животот е сигурно оној кога се венчаат, но не и за Кеду Гоилабивеву (17). Имено,оваа Чеченка присилно ј венчале за полицискиот комесар Назуда Гучигова (47), кој веќе има една жена.

Најтажната невеста во светот: Или да се мажи или ќе ја киднапираат!

Локално - 09.11.2017

На многу деојки еден од најсреќните денови во животот е сигурно оној кога се венчаат, но не и за Кеду Гоилабивеву (17). Имено,оваа Чеченка присилно ј венчале за полицискиот комесар Назуда Гучигов (47), кој веќе има една жена.

Таа е најтажната невеста во светот: Срцето ќе ви пукне кога ќе видите зашто!

Курир - 09.11.2017

Имено,оваа Чеченка присилно ја венчале за полицискиот комесар Назуда Гучигова (47), кој веќе има една жена. Тој веќе три пати ја запросувал Кеду, која не сакала да се венча. Нејзе родителите ја подржувале, бидејќи била уште дете, но кога Назуд се ...