TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што ја прави најновата песна на Еминем против Трамп различна од другите?

Факултети - 12.10.2017

Еминем не е првиот рапер што во песните пее против американскиот претседател. Најексплицитниот напад беше во песната на раперој Уај Џи, наречена „FDT“ - во песната раперот го нарекува Трамп „рак“ и инсистира: „Тој не може да донесува одлуки за оваа ...

"Ме запраша дали спијам со други жени, а потоа побара...", Кара Делавин е новата жртва на Харви Вајнштајн

Точка - 12.10.2017

Манакенката и глумица Кара Делавин е уште една жртва на сексуалното насилство од страна на Харви Вајнштајн. После долго размислување и младата Кара се одлучила јавно да прозбори за инцидентот.