TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Девојка за насловна страница: Елена Ристеска позира во провидно здолниште (ФОТО)

Курир - 09.11.2017

За неа перманентноста е една од клучните нешта за успех на сцената, а по тоа мото се води повеќе од 15 години на домашната естрада. Деновиве пејачката повторно работи на нешто ново, но за да биде поинтересно и атрактивно, не ги откри сите детали, ...

Девојка за насловна страница: Елена Ристеска позира во провидно здолниште – Галерија

Скопје24 - 10.11.2017

За Елена Ристеска секој ден е создаден да сработи нешто ново кога е нејзината кариера во прашање. За неа перманентноста е една од клучните нешта за успех на сцената, а по тоа мото се води повеќе од 15 години на домашната естрада.

Девојка за насловна страница: Елена Ристеска позира во провидно здолниште (ФОТО)

Exclusive.mk - 10.11.2017

За Елена Ристеска секој ден е создаден да сработи нешто ново кога е нејзината кариера во прашање. За неа перманентноста е една од клучните нешта за успех на сцената, а по тоа мото се води повеќе од 15 години на домашната естрада.