TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Секој што го прекршил законот, ќе одговара

Макфакс - 06.10.2017

„ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што веќе нема механизми да го сокрива незаконското работење на нивните крадоначалници што секојдневно излегува на виделина“, порачаа со соопштение од СДСМ реагирајќи на обвинувањата од опозицијата за политички ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да го сокрие криминалот на нивните крадоначалници

Слободен Печат - 06.10.2017

„ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што веќе нема механизми да го сокрива незаконското работење на нивните крадоначалници што секојдневно излегува на виделина. Заврши времето кога градоначалници, министри и советници можеа да работат спротивно ...

СДСМ вечерва излезе со јасна и концизна порака!

Sky - 06.10.2017

„ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што веќе нема механизми да го скрива незаконското работење на нивните крадоначалници што секојдневно излегува на виделина“, порачаа со соопштение од СДСМ реагирајќи на обвинувањата од опозицијата за политички ...

СДСМ: Секој што го прекршил законот, ќе одговара

Точка - 06.10.2017

„ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што веќе нема механизми да го скрива незаконското работење на нивните крадоначалници што секојдневно излегува на виделина“, порачаа со соопштение од СДСМ реагирајќи на обвинувањата од опозицијата за политички ...