TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Самостојна изложба на Кристина Зимбакова во Белфаст

А1 On - 09.11.2017

Изложбата „Песни, куфери“ на македонскиот визуелен уметник Кристина Зимбакова денеска ќе биде отворена во Центарот за уметност „Метрополитен“ во Белфаст. Оваа изложба ќе се одржи истовремено со светската конференција за Силвија Плат „Писма, зборови, ...

Самостојна изложба на Кристина Зимбакова во Белфаст

Орбис - 09.11.2017

Изложбата „Песни, куфери“ на македонскиот визуелен уметник Кристина Зимбакова денеска ќе биде отворена во Центарот за уметност „Метрополитен“ во Белфаст. Оваа изложба ќе се одржи истовремено со светската конференција за Силвија Плат „Писма, зборови, ...

Самостојна изложба на Кристина Зимбакова во Белфаст

Сител - 09.11.2017

Изложбата „Песни, куфери“ на македонскиот визуелен уметник Кристина Зимбакова денеска ќе биде отворена во Центарот за уметност „Метрополитен“ во Белфаст. Оваа изложба ќе се одржи истовремено со светската конференција за Силвија Плат „Писма, зборови, ...

Зимбакова со посвета на Силвија Плат во Белфаст ...

Н.Македонија - 09.11.2017

Зимбакова со посвета на Силвија Плат во Белфаст Самостојна изложба на Кристина Зимбакова со наслов „Песни, куфери“ ќе биде отворена од 9 до 12 ноември во центарот за уметност „Метрополитен“ во Белфаст, Северна Ирска, Обединето Кралство.

Самостојна изложба на Кристина Зимбакова во Белфаст

Cooltura - 09.11.2017

Изложбата „Песни, куфери“ на македонскиот визуелен уметник Кристина Зимбакова денеска ќе биде отворена во Центарот за уметност „Метрополитен“ во Белфаст. Оваа изложба ќе се одржи истовремено со светската конференција за Силвија Плат „Писма, зборови, ...