TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На половина домаќинства во Кичево им испрскаа водододните цевки...

Н.Македонија - 11.01.2017

На половина домаќинства во Кичево им испрскаа водододните цевки Поларните студови кои деновиве владеат во земјава не го одминаа ниту Кичево, а сметките од овој сибирски студ ги плаќаат граѓаните, кои секојдневно имаат поплаки на смрзнати водоводи, ...

Замрзнати водоводни цевки во Штип

Локално - 09.01.2017

Штипското комунално претпријатие „Исар“ поради ниските температури има проблеми со замрзнување на водоводните цевки и водомерите во домовите на граѓаните. Поради замрзнатите цевки имаат послаб притисок на вода жителите во приградската населба Стар ...