TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ужас: Чувар во градинка намерно запалил шест бебиња

Канал5 - 06.10.2017

Чувар во градинка намерно запалил шест бебиња и нивната негувателка . Ужасниот настан се случил во гратчето Жанауба , во Бразилската покраина Минас Жераис. Чуварот ги испрскал децата и негувателката со алкохол и ги запалил.

Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Вечер - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој.

Ментално болен чувар на градинка во Бразил живи запали шест деца и воспитувачка

Бриф - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Хорор во Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Сител - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Ментално болен чувар на градинка во Бразил живи запали шест деца и воспитувачка

+инфо - 06.10.2017

Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги полил со алкохол. Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците ...

Хорор во Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Press24 - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Бразил: Чувар на градинка запали шест деца и воспитувачка

Телевизија Нова - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Хорор во Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Курир - 06.10.2017

Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги полил со алкохол. Чуварот почина од последиците на изгорениците, а во опожарената зграда повредени се десетици луѓе.

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

А1 On - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

ТВ21 - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Пулс24 - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка ...

Н.Македонија - 06.10.2017

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека ...

Ментално болен чувар на градинка во Бразил живи запали шест деца и воспитувачка

Скопје24 - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Трагедија во Бразил: Шест деца и воспитувачка починаа откако чуварот ги полил со алкохол и ги запалил

Newsroom - 06.10.2017

Чувар на детска градинка, за кој се верува дека бил ментално болен, запалил шест деца и воспитувачка, а од изгорениците и самиот починал. Трагедијата се случила вчера во бразилскиот град Жанабау, откако чуварот ги полил со алкохол децата и ...

Чувар на градинка во Бразил запали шест деца и воспитувачка

Телма - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Ментално болен чувар на градинка во Бразил живи запали шест деца и воспитувачка

Либертас - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Алфа - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој.

Хорор во Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

МК News - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

Орбис - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...

Хорор во Бразил: Чувар на градинка живи запали шест деца и воспитувачка

БркајРабота - 06.10.2017

Чувар во градинка во бразилскиот град Жанаубу, запали шест деца и воспитувачка, а од изгорениците починал и самиот тој. Во злосторството пријавено вчера, чуварот, за кој се тврди дека бил ментално болен, ги запалил децата и воспитувачката откако ги ...