TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кабаре-спектаклот „Зборувај тивко“ ја воодушеви многубројната публика на Охридско лето

Макфакс - 12.08.2017

На огромно задоволство на љубителите на добрата музика, во црквата Св. Софија во Охрид се случи кабаре концертот на прекрасните Тијана Ѓуричиќ, Ирина Наумовска и Александар Будимир. -Пресреќна сум и превозбудена вечерва, не само затоа што сум првпат ...

Кабаре спектаклот „Зборувај тивко“ ја воодушеви бројната публика на „Охридско лето“

+инфо - 12.08.2017

Кабарето „Зборувај тивко “ е обликувано да ги претстави сите фази на творештвото на композиторот Курт Вајл. На задоволство на љубителите на добрата музика, синоќа, во црквата „Св. Софија“ во Охрид, се случи неповторлива музичка комбинација - кабаре ...

Кабаре спектаклот „Зборувај тивко“ ја одушеви многубројната публика на „Охридско лето“

Република - 12.08.2017

На огромно задоволство на љубителите на добрата музика, во црквата Св. Софија во Охрид се случи кабаре концертот на прекрасните Тијана Ѓуричиќ, Ирина Наумовска и Александар Будимир. Оваа неповторлива музичка комбинација ја задоволи и публиката со ...