TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Симона Поповска промовира нова песна

Репортер - 06.10.2017

Поп-пејачката Симона Поповска, по кратката пауза, се враќа на музичката сцена со новата песна со наслов „Сама“. Баладата е дело на Иле Спасев, кој ги изработи музиката и аранжманот, а текстот е на Даниела Хаџи-Тоневска.

Симона Поповска со емотивна балада: “Сама”

Точка - 06.10.2017

Есента со сите нејзини убавини за пејачката Симона е вистинското време за промоција на новата песна. По мала пауза, емотивна балада насловена “Сама”- дело на Иле Спасев-музика и аранжман, текст на Даниела Хаџи -Тоневска, а пратечките вокали ги одпеа ...