TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ноќна атлетска трка на улиците на Скопје

Макфакс - 10.11.2017

Во согласност со календарот за натпревари за 2017 година, по повод празникот 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, Атлетската федерација на Македонија во соработка со Град Скопје ќе организира атлетска улична трка во централното градско ...

Ноќна атлетска трка низ улиците на Скопје

Вечер - 10.11.2017

Согласно календарот за натпревари за 2017 година, по повод празникот 13 Ноември, Денот на ослободување на град Скопје, Атлетска федерација на Македонија во соработка со град Скопје, ќе организира атлетска улична трка во централното градско подрачје ...

Ноќна атлетска трка на улиците на Скопје

Sky - 10.11.2017

Во согласност со календарот за натпревари за 2017 година, по повод празникот 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, Атлетската федерација на Македонија во соработка со Град Скопје ќе организира атлетска улична трка во централното градско ...

Ноќна атлетска трка на улиците на Скопје

Скопје24 - 10.11.2017

Во согласност со календарот за натпревари за 2017 година, по повод празникот 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, Атлетската федерација на Македонија во соработка со Град Скопје ќе организира атлетска улична трка во централното градско ...