TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој е заменикот на Арбен Таравари?

Фактор - 07.12.2017

Алијансата за Албанците се покажуваат како „доктори“ за политика, како партија која можеби во моментов има најмногу кадри од медицинската фела. Така во општина Гостивар заменик на градоначалникот Арбен Таравари ќе му биде уште еден доктор.

Средба Таравари – Вајгл – Кукан: Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ...

А1 On - 06.12.2017

Во рамките на својата дводневна посета на Брисел, градоначалникот на Гостивар истовремено и генерален секретар на Алијансата на Албанците, Арбен Таравари оствари значајни средби со пријатели на Република Македонија во Европскиот парламент, за да ...

Таравари во Брисел: ЕУ да се фокусира и на локалната власт на Западен Балкан

А1 On - 05.12.2017

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари беше панелист на годишниот европски Самит за Балканот, „Западен Балкан на крстопат – Нови предизвици, динамика во промените“, што се одржа во Брисел.

Таравари на средба со Вајгл и Кукан: Македонија да го фати европскиот воз

Макфакс - 06.12.2017

Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ЕУ. Ваков бил заклучокот од средбата што во Брисел ја остварил градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, со словенечкиот евро-пратеник Иво Вајгл и словачкиот ...

Таравари: ЕУ да се посвети и на локалната власт на Западен Балкан

Макфакс - 05.12.2017

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари ги нагласи клучните предизвици со кои се соочуваат општините, како што се социјалната заштита, доброто управување и транспарентноста, инфраструктурата и животната средина, во неговото обраќање како ...

Таравари на средба со Вајгл и Кукан: Македонија да го фати европскиот воз

Орбис - 06.12.2017

Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ЕУ. Ваков бил заклучокот од средбата што во Брисел ја остварил градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, со словенечкиот евро-пратеник Иво Вајгл и словачкиот ...

Таравари: ЕУ да се посвети и на локалната власт на Западен Балкан

Вечер - 05.12.2017

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари ги нагласи клучните предизвици со кои се соочуваат општините, како што се социјалната заштита, доброто управување и транспарентноста, инфраструктурата и животната средина, во неговото обраќање како ...

Таравари на средба со Вајгл и Кукан: Македонија да го фати европскиот воз

Вечер - 06.12.2017

Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ЕУ. Ваков бил заклучокот од средбата што во Брисел ја остварил градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, со словенечкиот евро-пратеник Иво Вајгл и словачкиот ...

Таравари: ЕУ да се посвети и на локалната власт на Западен Балкан

Орбис - 05.12.2017

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари ги нагласи клучните предизвици со кои се соочуваат општините, како што се социјалната заштита, доброто управување и транспарентноста, инфраструктурата и животната средина, во неговото обраќање како ...

Таравари на средба со Вајгл и Кукан: Македонија да го фати европскиот воз

Локално - 06.12.2017

Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ЕУ. Ваков бил заклучокот од средбата што во Брисел ја остварил градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, со словенечкиот евро-пратеник Иво Вајгл и словачкиот ...

Таравари на средба со Вајгл и Кукан: Македонија да го фати европскиот воз

Точка - 06.12.2017

Македонија да го фати европскиот воз и да добие отворање на преговорите за членство во ЕУ. Ваков бил заклучокот од средбата што во Брисел ја остварил градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, со словенечкиот евро-пратеник Иво Вајгл и словачкиот ...